U komt met de wagen

U dient via de bovenstaande knop uw voertuig te checken ivm de lage-emissiezone. Deze applicatie gaat van start op 1 januari 2020. Gelieve te noteren dat het hotel hiervoor niet tussenkomt.

Heeft u een parkeerplaats gereserveerd of wenst u de bagage af te zetten in het hotel?

Hotel Harmony is gelegen in de autovrije zone dus raden we aan om als laatste GPS bestemming 'Dok Noord' in te voeren. Vanaf die bestemming kan u ons getekend plannetje gebruiken: 

- Voeg 'Dok Noord' in uw GPS als laatste bestemming.

- Zet uw GPS af bij aankomst aan de verkeerslichten en volg ons getekend plannetje.

- Volg de tramsporen vanaf deze verkeerslichten doorheen de 'Sint-Salvatorstraat'. Blijf deze tramsporen volgen door de 'Sleepstraat' en de 'Lange Steenstraat'.

- Blijf nog steeds de tramsporen volgen en sla linksaf op de 'Geldmunt'.

- Eens dat u het kasteel 'Gravensteen' bent voorbij gereden, dient  u de tramsporen niet meer te volgen en hoort u links af te slaan op de 'Kraanlei'. U kan uw auto even parkeren aan de voorkant van het hotel.

De autovrije zone is enkel bereikbaar met vergunning. Deze vergunning is geen fysiek bewijs, maar wordt erkend aan de hand van uw nummerplaat. Wij zorgen voor deze vergunning bij check-in d.m.v. het online registreren van uw nummerplaat. Het is echter niet mogelijk om dit op voorhand uit te voeren, deze registratie werkt met terugwerkende kracht.

We wensen u een fijne reis toe naar Hotel Harmony.

Map route Hotel Harmony