Over ons

Ontbijt

Uw dag begint met een luxe ontbijt in hartje Gent met zicht op de binnenwateren. U kunt onbeperkt genieten van al het gezonde lekkers dat ons buffet te bieden heeft. Uit ons groot aanbod kan u uw keuze maken uit broodjes, kazen, fijne vleeswaren, yoghurt, ontbijtgranen, fruit, eieren, sapjes, zalm, koffie, thee,… De perfecte start van een mooie dag.

U kan van uw ontbijt genieten in de elegante ontbijtzaal met zicht op het water of bij mooi weer op het terras aan de waterkant. Indien u wenst, kan u mits een meerkost uw ontbijt op de kamer ontvangen.

Covid-19

Om de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te minimaliseren, zijn we genoodzaakt om ons ontbijt op een andere manier te organiseren. Het wordt nog steeds opgediend in de ontbijtruimte, maar niet meer in buffetvorm. 

Wij vragen onze gasten om voor 22u de dag voordien via de tablet die voorzien is op de kamer een tijdslot te kiezen tussen 7u00 en 11u00 en een selectie te maken van wat men ongeveer wenst te ontbijten. Tijdens het ontbijt kunnen uiteraard zonder probleem extra's gevraagd worden. Voor een meerprijs van €15 serveren wij het ontbijt op uw kamer.

Ontbijt als niet-gast

Ook als u niet bij ons verblijft, kunt u elke dag van de week van ons heerlijk ontbijt komen genieten. Wij serveren het ontbijt tussen 7u00 en 11u00. Via onderstaand contactformulier kunt u voor het ontbijt reserveren.

Gelieve in het bericht de gewenste datum en tijdstip en het aantal personen te vermelden. Wij bevestigen zo snel mogelijk.

Reserveer hier uw ontbijt